Rockelstad Slott - Gå till startsidan
Spännande och omfattande historiaKonferens och KickoffBröllop med övernattningFestlokaler och uppläggWeekend och WeekendpaketHyra hus för ert arrangemangPriser och alternativHerrgården och StalletKontaktuppgifter och vägbeskrivning
    

Fester och festlokaler på Rockelstad

    Fyller ni jämna år och vill fira er födelsedagsfest på ett annorlunda ställe? Kanske vill Ni att gästerna ska slippa köra hem på kvällen? Hyr in er i Östra flygeln eller i Brygghuset och få både festlokaler, sällskapsrum och övernattning till rimlig kostnad.

Middagslokalen i Östra flygeln

    Upp till 92 (98) personer kan sitta i Östra flygeln samt ca 50-60 i brygghuset. Vi förmedlar kontakt för att laga och servera middag om ni inte vill sköta hushållet själva.

Anna bonde lägger upp mat i Östra flygeln

    Sängplatser finns åt så många ni tycker er kunna placera (ofta runt 60-80 personer). Väljer ni att hyra ett eller flera hus för er fest är både festlokaler och sängplatser inkluderade.

Pompeianska sovrummet på nv i Östra flygeln

    För att uppleva gårdens levande historia är det ofta trevligt med t.ex. en fördrink före middagen och/eller ankomstmottagning inne i slottets undervåning.

Bubbel i slottets matsal

    Efter middagen kan ni själva sätta upp en bar med egen dricka. Brygghuset där dansen ofta brukar äga rum vid större fester har en färdig bardisk.

Bardisken och eldstaden i Brygghuset

    På Rockelstad finns inga grannar som kan bli störda så festen kan fortsätta fram till morgonkvisten.

Folk som festar i Brygghuset

    Har ni tänkt ha dans har vi en fullt professionell discoanläggning som ni kan hyra för en billig penning. Enklare men fullt proffesionellt discoljus (färgade prickar) finns också att hyra på plats.

Discoanläggningen

Under eftermiddagen eller kvällen är det ganska populärt att låna sjöbastun. Eller varför inte vara lite hurtig och ta ett morgondopp före frukosten.

Sjöbastun vid Båven

Besök med förhandstitt

Är ni i planeringsstadiet går det bra att besöka oss och kanske sova över en natt. Vi har oftast rum lediga, även om det inte finns någon permanent frukostbuffe. Det är ett tips att ha god framförhållning då vissa helger har en tendens att bli uppbokade snabbt. Vi har lagt ut vår bokningskalender på här på webbsidan. Där kan ni själva kolla vilka hus som är lediga olika datum. Kolla lediga datum nu...


 

Fester av olika slag
Representation
Svensexa eller Möhippa
Aktiviteter
Placera folk i olika sovrum
Priser festlokal
Intresseanmälan


Tillbaka
 
English version In English please
Är ert datum ledigt ?
Kolla lediga datum här
 
 
Rockelstad Slott > Festlokal > Fest i en fantastisk miljö
649 91 Sparreholm.    Tel: 0157 - 32010.    E-Post: kontakt@rockelstad.se    Sitemap    Last update: 2010-11-12

Rockelstad är certifierade av Krav