Rockelstad Slott - Gå till startsidan
Spännande och omfattande historiaKonferens och KickoffBröllop med övernattningFestlokaler och uppläggWeekend och WeekendpaketHyra hus för ert arrangemangPriser och alternativHerrgården och StalletKontaktuppgifter och vägbeskrivning
    

Konferensanläggningen

Vi ser oss inte riktigt som en konferensanläggning, utan en herrgård med bra konferensmöjligheter. Inklusive slottet är det 7 byggnader i slottsparken som man kan säga utgör konferensanläggningen.

Konferensanläggning

Slottets nedre hall

I stora hallen på slottet samlas man ofta någon timme före middagen för en guidad visning av slottet, kanske med en liten fördrink i handen. Någon ur familjen guidar runt och berättar lite om slottets och gårdens historia samt en del av alla de konstiga föremål och troféer som finns här.

Konferensanläggning Slottets nedre hall

Slottsgemaken

Inne i slottsbyggnaden är mest sällskapsrum, men här finns 3 lyxiga sviter med egen dusch/wc. Ofta placeras chefen eller viktiga kunder här (eller den som bokar). Placeringen i gästrum görs lämpligen på förhand vid grupper större än ca 20 personer.

Slottsgemaken, 3 sviter på slottet

Konferensanläggningens matsal

Vår huvudmatsal finns i den stora Östra flygeln, alldeles invid de ursprungliga gårdsköken. Matsalen består av ett äldre rum och en senare tillkommen glasveranda. Här har man fin utsikt över sjön och slottsparken. Om särskilda önskemål finns kan middagen intas i slottets gamla matsal, maten bärs då över från flygeln.

Konferensanläggningens matsal

Konferenslokalen i Brygghuset

Brygghuset inhyser den lite större konferenslokalen på konferensanläggningen. Det är en trevlig lokal med fönster i tre väderstreck och belägen precis vid strandkanten med en fantastisk sjöutsikt. Framme vid spisen brukar föredragshållaren stå.

Konferenslokalen i Brygghuset

Sjöbastu

Bastun är belägen ute i sjön med en gigantisk åttkantig träbrygga utanför. Bastun består av ett för-rum med bord och stolar samt själva bastun för 10-12 personer åt gången. Stilmässigt är det tänkt att bastun skall återknyta till Eric von Rosens forn-nordiska influenser och vikingastil.

Konferensanläggningens sjöbastu

Vi planerar att såsmåningom fylla på med fler inslag relevanta för konferensanläggningar. Från Stockholm finns också en vägbeskrivning med bilder för att ta sig hit med bil.
 
Konferensanläggningen
Konferensupplägg
Konferenslokaler
Teambuilding och aktiviteter för kick off
Konferens och kick off fakta
Kundreferenser vid Konferens och kick off
Säljkonferens och kundrepresentation
Placera folk i olika sovrum
Maträtter och måltider
Priser konferens och kickoff
Konferenslänkar och kompletterande boende
Boka konferens och kick off intresseanmälan

Tillbaka
 
English version In English please
 
 
Rockelstad Slott > Konferens och kickoff > Konferensanläggning
649 91 Sparreholm.    Tel: 0157 - 32010.    E-Post: kontakt@rockelstad.se    Sitemap    Last update: 2010-12-11

Rockelstad är certifierade av Krav