Rockelstad Slott - Gå till startsidan
Spännande och omfattande historiaKonferens och KickoffBröllop med övernattningFestlokaler och uppläggWeekend och WeekendpaketHyra hus för ert arrangemangPriser och alternativHerrgården och StalletKontaktuppgifter och vägbeskrivning
    

Olika företagsupplägg

Allt kallas för konferens, men egentligen är det ganska stor skillnad på olika upplägg. Önskemål och behov varierar, och vi anpassar oss gärna efter era ideer. Men för de som inte varit på Rockelstad tidigare vill vi gärna presentera förslag på några olika företagsupplägg.

Upplägg Kick-off

Mycket fokus på utomhusaktiviteter, där vi har mycket egen utrustning att erbjuda. Ofta lite större grupp om 25-75 personer. Ett litet inslag av konfererande för sakens skull. Gärna bar och dans på kvällen, vi plockar gärna fram discoanläggningen. Trevliga festlokaler och sällskapsrum finns det gott om.

Konferensupplägg Kick-off

Upplägg avdelningskonferens

Fokus på arbete och att få mycket gjort. Mycket godis och frukt i konferenslokalen varvat med hemgjorda färska bakverk. Uppkoppling till Internet och kanske anpassningar i vår Brandvägg så er fjärranslutning fungerar bra. Gärna samling till slottsvisning och fördrink i slottet innan middagen.

Konferensupplägg Avdelningskonferens

Upplägg Ledningsgruppsmöte

Fokus på det sociala i en trevlig miljö. Middagen i slottet om önskemål finns, definitivt kaffe och kvällsumgänge i slottets förmak. En informell slottsvisning i samband med kaffet efter middagen. Enkelrumsboende i slottets tre sviter och de bästa rummen i de två stora flyglarna. Möjligtvis en osmutsig miniaktivitet typ Segway, eller kägelspel och bastu på kvällen.

Konferensupplägg Ledningsgruppsmöte

Upplägg Dagkonferens

Intensiv heldag för företag/organisation i sörmlands centrala delar, kanske en verksamhet spridd över flera städer som behöver samlas. Gärna en lite roligare lunch med två rätter eftersom det inte brukar bli någon middag. Snabbtitt och kort presentation av gården och slottet efter lunchen för att få ett litet kulturinslag.

Konferensupplägg Dagkonferens

Upplägg Firmafest

Personalvårdande och teambyggande. Ett bra sätt att lära känna varandra på ett annat plan. Ankomst på eftermiddagen, kanske ett kort konferenspass och sedan fokus på det sociala. Möjligtvis någon utomhusaktivitet. Kanske gemensam matlagning eller grillning. En titt i slottet innan folk är för runda under fötterna. Discodans och kanske karaoke på kvällen. Avresa sent på kvällen eller nästa morgon.

Konferensupplägg Firmafest

Upplägg Representation

En möjlighet att visa era kunder eller till företaget närstående hur ett gammalt sörmländskt gods ser ut och fungerar. En privat miljö bortom vanliga hotell och restauranger. Gårdens nuvarande ägare berättar om storviltsjägaren och upptäcksresaren Eric von Rosen. Middag i den gamla 1600-talsmatsalen med takmålningar och gamla kristallglas.

Konferensupplägg Representation

 
Konferensanläggningen
Konferensupplägg
Konferenslokaler
Teambuilding och aktiviteter för kick off
Konferens och kick off fakta
Kundreferenser vid Konferens och kick off
Säljkonferens och kundrepresentation
Placera folk i olika sovrum
Maträtter och måltider
Priser konferens och kickoff
Konferenslänkar och kompletterande boende
Boka konferens och kick off intresseanmälan

Tillbaka
 
English version In English please
 
 
Rockelstad Slott > Konferens och kickoff > Konferensupplägg
649 91 Sparreholm.    Tel: 0157 - 32010.    E-Post: kontakt@rockelstad.se    Sitemap    Last update: 2011-04-26

Rockelstad är certifierade av Krav