Rockelstad Slott - Gå till startsidan
Spännande och omfattande historiaKonferens och KickoffBröllop med övernattningFestlokaler och uppläggWeekend och WeekendpaketHyra hus för ert arrangemangPriser och alternativHerrgården och StalletKontaktuppgifter och vägbeskrivning
    

Kundrepresentation och säljkonferens

   Har Ni viktiga kunder på besök är det en utmärkt idé att ta dem till Rockelstad. Här kan ni tillsammans uppleva den genuina atmosfären på ett sörmländskt slott. Genom åren har ett antal företag kommit till oss för att göra representationen lite mer personlig. Förmaket nedan brukar användas som kafferum efter middagen.

Förmaket på Rockelstad

Slottskänsla

    Vi visar gärna runt i slottet och berättar om dess historia. Efter visning är det möjligt att välja vin till middagen direkt ur vinkällaren från 1300-talet. Vid kundrepresentation kan middagen med fördel intas i gamla slottsmatsalen nedan.

Gamla slottsmatsalen på Rockelstad

Efterspel

    Efter middagen brukar det vara lämpligt med kaffe i förmaket och kanske en stunds underhållning i Turkiska tornrummet på bild nedan.

Turkiska tornrummet på Rockelstad

   Ett alternativ är också att bege sig ut till den gamla kägelbanan från 1880, som också har sittgrupp/bardisk och dartspel. Kägel brukar vara en trevlig gammaldags aktivitet att samlas runt.

Kägelbanan från 1880 talet

   Bastubad är också möjligt antingen på dagen eller på kvällen/natten. Ute i vattnet finns ett bastuhus (med 2 stora el-aggregat) för ca 10-12 personer. Här finns också en stor åttkantig brygga, och en sittplats utomhus för grillning/drinkar i solnedgången.

Sjöbastun och brygga

Boende

    I de tre mycket exklusiva sviterna i slottet placerar ni de viktigaste gästerna. Ofta är det sedan lämpligt att använda våra 7 fina 1700-talsrum i Gästrumsflygeln, och även de 4 bästa rummen i Östra flygeln.

Grevens torn en av sviterna i slottet

Okommersiellt och personligt

    Kostnaden blir sannolikt något högre än på ordinära hotell/konferensställen, men andra sidan är ni ensamma i husen, använder endast de bästa sovrummen, och har exklusiv tillgång till den museala miljön inne i slottet, samt personlig service och guidning.

När ni vill visa era gäster en annorlunda stycke Sverige, och undvika de kommersiella konferensanläggningarna, är ni välkomna till oss på Rockelstad.

 
Konferensanläggningen
Konferensupplägg
Konferenslokaler
Teambuilding och aktiviteter för kick off
Konferens och kick off fakta
Kundreferenser vid Konferens och kick off
Säljkonferens och kundrepresentation
Placera folk i olika sovrum
Maträtter och måltider
Priser konferens och kickoff
Konferenslänkar och kompletterande boende
Boka konferens och kick off intresseanmälan

Tillbaka
 
English version In English please
 
 
Rockelstad Slott > Konferens och kickoff > Kundrepresentation och säljkonferens
649 91 Sparreholm.    Tel: 0157 - 32010.    E-Post: kontakt@rockelstad.se    Sitemap    Last update: 2010-11-11

Rockelstad är certifierade av Krav