Rum och frukost

Beskrivning av vårt Rum och frukost upplägg samt gårdens övriga verksamhet


Drift av Rum och frukost

Ansvaret för Rum och frukost har överlämnats till en tjej som heter Jessica. Verksamheten drivs i samarbete med Anna och Fredrik von Post som äger och driver gårdens övriga verksamhet. Jessica bor i närheten och kommer vara huvudansvarig för bokningar, ta emot gäster, ordna frukost och mycket annat. Jessica och Anna har en sommar för länge sedan drivit Bed and Breakfast tillsammans här på gården.

Drift av gården

Anna von Post som förhoppningsvis kommer vara behjälplig även i BnB verksamheten under vissa tider arbetar annars här på gården med bokningar, parkens blommor och gårdens hästar. Fredrik von Post är ansvarig för Lantbruket, teknik, parken samt underhåll och renoveringar. Anna och Fredrik kommer inte vara på plats hela tiden. Gårdens två anställda inom lantbruk och fastighetsunderhåll arbetar endast vissa delar av sommaren. Eftersom gården inte har hotell eller restaurang finns ingen övrig fast personal.

Verksamhet under sommaren

Under juli hyrs husen Brygghuset, Jaktflygeln, Gula paviljongen samt Östra flygeln ut veckvis till familjer. Dessa hus har eget kök och hyrs ut med självhushåll. Gästrumsflygeln, Slottet och Grindstugan står vanligen tomma under sommaren. Vi har under senare år byggt om för att under vissa tider kunna hyra ut rummen i dessa hus individuellt. Det är dock ett stort steg för oss då vi inte har ambitionen att bli ett hotell.