Hyr eget hus

I slottsparken på Rockelstad finns trevliga hus och stugor att hyra.

Hyr något av våra sjönära hus för ert event eller semester. Oavsett om ni planerar fest, släktmöte, julfirande, nyårsfest, konferens, kickoff, yogaläger eller t.ex. svensexa / möjippa så finns troligen ett eller flera hus som passar. Husen kan hyras per dag, helg eller vecka.

lediga datum i vår Bokningskalender

Hus och stuga att hyra på Rockelstad
Under juli månad har vi bara veckovis uthyrning. Jul och nyår hyrs husen ut 3-5 dagar, övrig tid går det utmärkt att hyra husen per dag. Fyra av dem har kök för er egen matlagning eller om ni vill ta in catering.
Huset byggdes i slutet av 1800-talet som gårdens finstall. Ett trevligt hus med en stor lokal, kök och 15 bäddar. Huset är på ca 350 m2 och är populärt som middagslokal, yogaläger, fester och semesterboende.
Vår största flygel med två kök, stor matsal och 25 bäddar. Här finns även många sällskapsrum. Ett trevligt och praktiskt hus för det lite större sällskapet.
Brygghuset ligger precis i strandkanten med en stor grusplan ut i sjön. Här finns kök och en stor lokal på undervåningen samt övre hall och fyra gästrum där uppe. 
Det här huset måste bara vara en av Sveriges charmigaste hus, men huset har inget kök utan 8 fina gästrum och används som kompletterande boende.
Grindstugan har två fina gästrum med egen dusch och wc samt egen entre till båda rummen. Används som kompletterande boende när ni hyr någon av de andra husen.
Hyr denna lilla stuga med fyra bäddar och eget kök. Perfekt för ett par eller liten familj. Nytt mycket fint duschrum i huset. Vaför inte en weekend vintertid eller en vecka på sommaren.