Konferens och Kickoff

Konferens på Rockelstad Slott är att uppleva en mer avslappnad och personlig miljö. Vi har 33 sovrum och tar emot grupper upp till ca 80 personer med övernattning.

En ovanlig konferensanläggning

Rockelstad är en familjedriven herrgård en dryg timme från Stockholm där slott och flyglar används för konferens och kick off. Här finner ni en personlig och genuin atmosfär att inspireras och inte minst imponeras utav.

Rockelstad slott är en konferensanläggning nära stockholm
Majestätiskt beläget vid sjön Båven i Sörmland mellan Eskilstuna och Nyköping. Här ger upplevelsen av omgivningar och miljö en trevlig inramning till er konferens. 
Sjöutsikt över Båven från Rockelstad Slott
 
En spännande arkitektur och inte minst historia gör förhoppningsvis ert besök här minnesvärt och en upplevelse utöver det vanliga. Det är i alla fall vad många säger till oss efteråt.
Stor tegelportal med koppartak och höstfärger på träden
Här bor man i ursprungliga byggnader i och runt slottet där alla rum är olika. Vi har ej hotellverksamhet och standarden är mycket varierande. Förhoppningsvis kan den genuina miljön inne i husen väga upp en del av detta. 
Slottets flygel med blommor i förgrunden
Vi har flera bra konferenslokaler där den största i Gula paviljongen klarar ca 150 personer i biosittning. Teknik finns så klart på plats. 
Konferenslokal med konferensgäster som arbetar
Merparten av sovrummen finns i de fyra flyglarna samt Gula paviljongen och Brygghuset. Slottet har också några sovrum. Alla sovrum finns med i vår sovrumsguide där ni kan vara delaktiga i placeringen om ni vill.
Stora rosa gästrummet i slottet
Ute i sjön finns en sjöbastu för 10-12 personer med en förstuga och stort bryggdäck. Bastun har två el-aggregat och är mycket populär att använda på eftermiddagar och kvällar.
Sjöbastu i vinterlandskap med solbelyst skog vid sjön
En av fördelarna med att driva en gård med lantbruk och stallanläggning är att vi året runt kan erbjuda en mängd roliga aktiviteteter i egen regi. Teambuildning aktiviteter med lag som roterar på olika stationer är lite av vår specialitet. 
Segway som teambuilding aktivitet på en konferens
En guidning av slottet med dess unika interörer och föremål från 1500-tal och frammåt är ett trevligt inslag före middagen i samband med en fördrink. Någon ur ägarfamiljen berättar om gårdens och slottets historia.
Gamla barockmatsalen i slottet
Vid fint väder kan fördinken istället intas framför slottet, och varför inte ett gruppfoto.
Gruppfoto framför slottet med prunkande blomrabatter
För mindre sällskap som ledningsgrupper och styrelser kan vi erbjuda ett lite mer exklusivt konferenspaket där en större del av arrangemanget sker inne i själva slottet. Mer privacy och avskildhet och bara de bästa sovrummen.
Konferensrum för ledningsgrupper och styrelser
Förhoppningsvis har vi lyckats förmedla lite mer av vad det innebär att vara en ovanlig konferensanläggning. Besök gärna fler av hemsidans rubriker där ni finner mycket bilder och bra funktioner för sovrumplacering, aktiviteter och lediga datum. Missa heller inte att läsa lite om den omfattande historia vi publicerat på sidan.
Rockelstad slott med svenska flaggor och blommor i förgrunden