Rum och frukost

Vi har för närvarande ingen Bed and Breakfast verksamhet.

Välkommen till vår satsning på Rum och Frukost i Juli 2021

Alla 12 gästrum har egen dusch och wc. Merparten av rummen är belägna i vårt finaste hus som kallas Gästrumsflygeln. Några av rummen finns inne i slottsbyggnaden. Två bra rum finns i Grindstugan (liten flygel) med separat ingång till varje rum.
Rockelstad är INTE ett hotell utan en familjedriven herrgård där lantbruk, skogsbruk och hästverksamhet kompletteras med korttidsuthyrning av hus. Här finns INGEN restaurang eller reception. För den som är intresserad av genuin Sörmlänsk kulturmiljö i vackra omgivningar kan vi erbjuda en unik upplevelse. 
Önskar ni boende under Augusti - Juni, är det möjligt att hyra något av våra hus med självhushåll. Husen är lämpliga för 2 - 25 personer. Husen har egna kök, vi kan dock EJ erbjuda frukost. Gå in på rubriken Hyra Hus längst upp och hitta lediga datum. 

Boka här ! STÄNGT

Incheckning sker mellan kl 15 och 18. Utcheckning sker senast kl 11. Det finns ett delat kylskåp för medhavd mat, samt  glas, tallrikar och bestick. liten Grill med grillkol finns att hyra på plats för 100kr.
Kontakta oss via mail (info@rockelstad.se) för frågor, rabatt på många rum eller längre vistelser så gör vi bokningen manuellt.
Vi önskar er en trevlig vistelse