Rum och frukost

I juli 2021 erbjuder vi rum och frukost i våra finaste gästrum i Gästrumsflyglen, Slottet och Grindstugan. 

Välkommen till vår satsning på Rum och Frukost i Juli 2021

Alla 12 gästrum har egen dusch och wc. Merparten av rummen är belägna i vårt finaste hus som kallas Gästrumsflygeln. Några av rummen finns inne i slottsbyggnaden. Två bra rum finns i Grindstugan (liten flygel) med separat ingång till varje rum.
Rockelstad är inte ett hotell utan en familjedriven herrgård där lantbruk, skogsbruk och hästverksamhet kompletteras med korttidsuthyrning av hus. Här finns ingen reception eller restaurang. För den som är intresserad av genuin Sörmlänsk kulturmiljö i vackra omgivningar kan vi erbjuda en unik upplevelse.

Barnfamilj ?

Ange bokningskoden "BARN" för 50% rabatt på barnen i 3 och 4 bäddsrum (kostnad 400 kr/barn). Extrasäng för barn kan också väljas som tillval till kostnad om 400 kr/barn. Skriv barnens ålder i meddelanderutan. Ange totalt antal inkl barn nedan. 

Boka här !

Betalning kan ske senare, dock senast 4 veckor före ankomst. Incheckning sker mellan kl 15 och 18. Utcheckning sker senast kl 11.
Kontakta oss via mail (info@rockelstad.se) för frågor, rabatt på många rum eller längre vistelser så gör vi bokningen manuellt.
Vi önskar er en trevlig vistelse