Danslokal

På Rockelstad finns två möjliga danslokaler vid bröllop. Brygghuset samt Gula paviljongen


Båda festlokalerna har enklare discoljus (laser + led) som går på timer. Den discoanläggning som vi hyr ut flyttar vi till önskad lokal.
Danslokal med discoljus i Brygghuset
Brygghuset ligger nere vid strandkanten och har en populär festlokal. Mot sjön finns en stor grusplan med sittgrupper. Gula paviljongen har en större lokal och en stor träveranda. Har man både middag och dans i Gula paviljongen brukar man bege sig till Östra flygeln för kaffe, medan personalen röjer undan bord och stolar.
Gula paviljongen
Gula paviljongen
Brygghuset
Brygghuset

Danslokal i Brygghuset

Undervåningen i Brygghuset är en enda stor lokal samt att det finns en kök för att laga vickning. Det går att ha ett mindre band beroende på hur många gäster man bjudit. Vi har discoanläggning och discoljus som kan hyras. Wifi finns för t.ex. Spotify. Huset har bord och stolar som kan behöva flyttas ut. Vi försöker att inte ha en defitiv tidsgräns, men fönstren behöver hållas stängda och musiken sänkas när klockan blir mycket. Ljudet färdas långt över sjön.
Brygghuset har en fast bardisk mellan lokalen och köket. På övervåningen finns några sittgrupper. Här finns också 4st sovrum. Det gäller att placera festprissarna i dessa rum om man har dans i Brygghuset.
Bardisk i Brygghuset
Brygghusets övervåning
I köket bakom bardisken är köket med 3st kylskåp och 1 frys. Här finns också spis med ugn att laka vickning på. Diskmaskin med snabb-program finns liksom olika typer av glas, t.ex. grogg-glas och vinglas. Vi har tyvärr inte ismaskin, men det går att frysa in tärningar eller köpa is och lägga i frysen. Huset har två allmänna toaletter, en nere och en uppe.
Bardisk med gäster och bartender

Danslokal i Gula paviljongen

Gula paviljongen har en betydling större lokal och passar bra om man är fler än 80 personer och/eller har ett större band. Lokalen har bra logistik med förråd för bord och stolar direkt från lokalen. Detta är också vår mest populära middagslokal. Det går att ha högre musik längre in på natten i denna lokal. Vi har en svart bardisk, 2,4 meter lång som kan hyras till denna lokal.
Stora lokalen i Gula paviljongen