Herrgårdsblogg

2016-08-11

Fin discobar i Gula

Bardisk på bröllop

På onsdagens bröllop hade det ordnats med en fin bardisk med slush-puppy och popcorn maskin. Vi har ju två möjliga ställen att ha dansen efter bröllopsmiddagen, Brygghuset eller Gula Paviljongen. Båda har sina fördelar, Brygghuset har närheten till sjön medan Gula Paviljongen har ytorna (och lite mer klassisk herrgårds-stil). 

Ibland har vi sett att det är lite svårt att fylla ut ytorna i Gula paviljongen för att få det mysigt och trevligt. Igår hade vi bröllop med först middag i Gula, sedan kaffe i Östra flygeln, och sedan tillbaka till Gula för dans (ett vanligt upplägg). 

Det känns som att detta var en av de bästa dekorationerna för danslokalen jag sett. Den lite högre bardisken med skiva som likade sten, popcorn maskin, slush-puppy och allmänt trevligt dekorerat lyfte verkligen lokalen som danslokal betraktat. 

Att ha stolsöverdrag på stolarna som var kvar runt de tre runda borden i lokalen gjorde sitt till. Likaså takdekorationerna med färgade bollar som hängde ut på snören från tak-kronan ut till hörnorna. 

Eric Olofsson cateringfirma Erik på Slottet stod för maten som var en tvårätters med tårta istället för efterrätt. De gjorde också s.k filmjölksfrukost (inte brunch med varma saker.) Samt att de ordnade middagen förra helgen och kommande helg. Annika stod som vanligt för kordineringen. Nu har vi fullt upp med att städa inför morgondagens dagkonferens med aktiviteter, och förbereda för spannmålsskörden som börjar inom kort. 

Skribent: Fredrik