Herrgårdsblogg

2009-01-26

Helgkonferens


Fredag till lördag hade vi konferens med ett stort försäkringsbolag, ca 40 personer är en stor konferens för oss, även om vi på helgerna rätt ofta har haft många fler. Men privata fester är annorlunda än företagsupplägg. Inte nödvändigtvis mindre jobb med fester, men företagsupplägg är intensivare kan man säga. 

Men det kändes som att det gick bra. Lite trist väder med tö dock. Men å andra sidan gick det inte åt mer än ca 10 kubikmeter flis i värmesystemet (motsvarar ca 1,2 kubik eldningsolja) att få hela anläggningen varm. 

Så nu är det lungt några dagar, och vi behöver inte stressa med att få husen iordning tills nästa arrangemang. Den här tiden på året är annars ganska lugn, och brukar vara den tid på året vi fokuserar på underhåll och byggnation. Men dom säger ju att det är lågkonjunktur nu så man får väl ta det lite försiktigt för säkerhets skull. 

Men November förra året blev en av de bästa månaderna nånsin omsättningsmässigt, och de var ju lågkonjunktur då också, så det är svårt att veta hur det slår. Nu är vi i alla fall genomförkylda i familjen så några dagars återhämtning är på sin plats. 

Skribent: Fredrik