Herrgårdsblogg

2009-03-19

Ledningsgruppsmöte


Igår och idag hade vi besök av bl.a kontorschefer från ett företag inom lantbruksområdet. Kocken Tina fixade matlagningsaktivitet med Tapas igår, vilket verkar ha funkat bra, förutom att recepten till vissa rätter hade råkat lämnats hemma, men hon hade ändå recepten i huvudet, så det ordnades snabbt. 

Det är ganska kul faktiskt att denna tid på året och inte minst i rådande konjunktur. Att ett förhållandevis litet konferenställe som Rockelstad mitt ute i den totala ödemarken har en hel del arrangemang även denna tid på året. Det här är ju annars vår absoluta lågsäsong, mellan sportlov och påsklov. Men eftersom det nästan uteslutande är återkommande företag så antar jag att det inte beror på annonsering. 

Egentligen borde man skriva lite om alla de renoveringsprojekt som pågår just nu, bord, byråer som målas om, sängar som renoveras, nya tyger, gardiner etc. Men jag tror vi får vänta lite tills det finns snygga bilder att lägga in. En av våra informella mål i vår är att få ihop fler sängar i de befintliga rummen, tanken är att de större sovrummen skall ha en dubbelsäng för par, och även en enkelsäng, så att de kan användas som dubbelrum även för företagsgrupper. Vi letar för fullt på blocket och på auktioner för att hitta gamla fina sängramar. För ett par veckor sedan hittade vi en dubbelsäng på blocket, så det blev till att åka 65 mil för att hämta den, sängen skall placeras i Gotiska rummet, och när rummet är klart kommer garanterat en fin bild publiceras här. 

Skribent: