Herrgårdsblogg

2015-04-02

Modevisning Badkläder

Modevisning med Twilfit i hallen på Rockelstad

Vi har haft besök av butikscheferna på Twilfit och haft modevisning av badkläder i slottets hall. Det är verkligen kul med annorlunda upplägg. Det händer ibland att vi har modefotograferingar för tidningar, men ett "catwalk" upplägg har vi inte haft tidigare. 

Gröna biblioteket på övervåningen gjordes om till omklädesrum och gardrob. Tre modelltjejer turades om att spatsera upp och ner för stora trappan, och ta en sväng i nedre hallen. Sommarens badmode visades upp för 77 tjejer och tre killar. Till de kvinnliga butikschefernas förtjusning kom även två manliga modeller och visade upp det nya sortimentet med kalsonger och dylikt. Gissa vilket vrål det blev när de manliga modellerna gjorde entre. 

Man kan tro att ett sånt här upplägg är väldigt pretentiöst och påkostat. Men det behöver inte vara det för att bli en succe. Modellerna hämtades huvudsakligen bland deltagarnas yngre släktingar. Vi fixade en sterio för att ha lite dunka-dunka i bakgrunden, och en trådlös mic för att kommentera utstyrslarna. Modevisningen genrepades medan de andra konfererade i Gula paviljongen. 

80 personer bodde över, vilket egentligen är lite mer än vi har bäddar för, särskilt när alla parsängar används som enkelsängar. Men å andra sidan kunde vi kompensera trångboddheten med ett väldigt konkurenskraftigt pris per person. 

Som mest var de 93 personer på dagen, vilket också är mycket för oss när det gäller matsalen. Konferenslokalen i gula klarar dock fler om man vill. Sammantaget blev det ett minnesvärt event, förhoppningsvis för både oss och Twilfit gänget. 

Skribent: Fredrik