Herrgårdsblogg

2009-10-29

Nästan helt tomt


Från att ha varit väldigt hektiskt med konferenser och bröllop är det nu helt tomt, i alla fall i veckorna. Lustigt hur det kan slå, men det är klart att aug och sep är roligare väder för att åka ut på landet. 

Då får vi passa på och göra andra saker. Framförallt har vi lagt mycket tid på den Bygghandel vi håller på och sätter upp på gården, och även den nya stora konferenslokalen som håller på och iordningställs i den tidigare gårdsverkstaden. En riktigt stor konferenslokal är det som vi saknat mest, dels för att kunna ta emot större sällskap, men också mycket för att kunna hantera tillfällen då ett gäng kommer innan ett annat gäng åker. Idag har vi fått använda den gamla slottsmatsalen flera gånger som konferenslokal, vilket inte är optimalt. 

Så för oss är det ganska bra att det ibland är mycket och ibland lite företagsarrangemang, men lite mer än i stort sett ingenting hade varit trevligt, så om nu någon läser detta kan det vara bra att veta att det finns väldigt mycket lediga datum framöver. 

Skribent: Fredrik