Herrgårdsblogg

2010-03-03

Reportage Tidningen S

Fotografering tidningen S Rockelstad

Igår var tidningen S (tidigare tidningen Queen) här och fotade lite som en del av reportageserien om slott som folk bor i (och inte bara är museum eller konferensanläggning). 

Antar att det framförallt var själva slottet med inredning och faktumet att det till en del är en bostad som är det intressanta, men våra 3 barn samt Anna och jag fick också vara med på några bilder, fastän vi inte är några kändisar (skönt). 

Två tjejer kom hit och tog bilder samt intervjuade en del. Som jag förstått det efter att Anna åkt och köpt ett nummer av tidingen S så är tanken att det skall vara lite mer djuplodande reportage, vilket verkar vettigt eftersom de skvallerblaskor man bara läser hos tandläkaren och frisören är ganska ytliga. 

Kanske kom de hit eftersom deras nya redaktör (Amelia) var här för något år sedan i samband med en inspelning av en TV-serie, och kanske hade sett att det är en ganska fin miljö i slottet, eller så hade de bara råkat hitta hemsidan. 

Vi trodde att det bara skulle ta någon timme, men det tog nästan hela dagen. Tjejerna hade en engelsk chaufför som fick sitta och jobba med sin laptop i hallen så länge. 

Skribent: Fredrik