Konferens med självhushåll

Hyr ett eget hus för er konferens och sköt maten själva i vårt självhushållsalternativ


Om ni önskar att komma ut på landet och kombinera nytta med nöje, men inte behöver den service som färdiga måltider och fikapauser innebär erbjuder vi ett självservicealternativ till betydligt lägre kostnad.

Tre av våra hus är helt egna enheter med kök, matsal, sovrum och konferensslokal. Här kan ni husera helt ostört och ni bor, konfererar och äter i ett och samma hus. I våra välutrustade kök kan den gemensamma matlagningen bli en bra teambuildingaktivitet och ni får gott om tid för trivsamt umgänge. Vill ni inte lägga tid på att laga mat, utan bara prioritera att umgås och arbeta i en lugn och ostörd miljö så finns flera alternativ med catering eller inhyrd personal som servar er.
Brygghuset. Röd och svart stuga vid sjön att hyra
I självshushållsalternativet väljer ni själva vilken servicegrad ni vill köpa till från oss. T.ex. bäddade sängar, konferensutrustning, handledda teambuildingaktiviteter eller fika vid ankomsten. 
Konferens fikabröd. tårta med rosa marsipan
Ni bor i de sovrum som finns i ert hus. Behöver ni fler sovplatser än de som finns i ert hus kompletterar ni med t.ex. de små grindstugorna eller med den charmiga gästrumsflygeln som har 8 fina sovrum.
Klicka på länken nedan och se vilket / vilka hus som passar er bäst. Ni kan få preliminär information om vad som är ledigt här på hemsidan. Kontakta oss sedan gärna med en förfrågan.