Mat och förtäring

Vi strävar efter att erbjuda så god och högklassig mat som möjligt med ekologiska ingredienser.


För måltider tar vi hjälp av ett par olika levereantörer i närheten. När vi har många konferenser och andra arrangemang under vår och höst arbetar de nästan uteslutande åt oss. 
kakbuffe
 
Kaffebröd bakar vi själva till konferensens förmiddagsfika och eftermiddagsfika.
Tårtor bakelser med rosa marsipan på en konferens
 
Under slottet finns ett gammalt valv från 1300-talet som under lång tid varit vinkällare. Vi kan förmedla dryck till självkostnadspris + inköpskostnad, men det är också möjligt att ta med dryck själva.
Slottets vinkällare i ett 1300-tals valv. Takmålningar och inredning i ek.
Vår huvudmatsal är glasverandan i Östra flygeln. Här har man fin utsikt över parken och sjön. Matsalen är i anslutning till våra stora kök.
Matsal med middagsgäster i Östra flygelns glasveranda
Om man är fler än ca 80 personer används ibland Gula paviljongen som matsal. Här kan man sitta 120 personer. Med ett tält på trädäcket utanför går det att vara 160 personer.
middag med många gäster i gula paviljongen
 
I vårt ledningspaket eller om särskilda önskemål föreligger (t.ex. mordgåta eller kundrepresentation) kan den gamla barockmatsalen i slottet användas mot en tilläggskostnad.
Slottsmatsalen, middag för ledningsgrupper och styrelser