Planeringstips inför konferensen

Lite saker att tänka på inför er konferens / kicko off


Allergier o Vegetarian

Sammanställ vilka som är vegetarian, vegan, ev. allergier och intoleranser mot t.ex. gluten och laktos så tidigt som möjligt. Glöm inte att meddela oss så tidigt som möjligt.

Boende och sovrum

Alla våra sovrum är olika. Många har egen dusch/wc men våra hus, rum och planlösningar är ursprungliga och har varierande förutsättningar. Därför har vi en komplett sovrumsguide på hemsidan. Ofta sköter vi placeringen av gäster, men ni får gärna medverka i detta om ni vet att det finns speciella krav och önskemål. Viktiga gäster eller chefer placeras ibland i de bästa rummen i slottet och gästrumsflygeln.

Glöm inte egen tid

Vi förstår att programmet är speckat. Men deltagarna är människor och behöver lite egen tid. Lägg gärna in lite slack i agendan före middagen. Är ni ett sportigt gäng så är det inte ovanligt att vissa vill ta en springtur på morgonen. När ni är ute i trevliga omgivningar är det inte fel att hinna se och njuta lite av dessa.

Samling före middagen

En stund före middagen brukar det vara lämpligt att samla ihop deltagarna i slottet för att få ett kulturellt och socialt inslag. Gärna med en fördrink. Har ni inte varit här förut kan vi göra en guidad slottsvisning (tar 1 timme inkl ev. fördrink) eller en slottspresentation (tar 30 minuter inkl. ev fördrink).

Aktiviteter

Det kan vara trevligt att avbryta programmet med någon aktivitet. Vi har en mängd teambuilding aktiviteter som vi ordnar själva med vår utrustning. Ni får också gärna ordna egna aktiviteter. Tänk på att det ofta behöver vara ljust ute för aktiviteter, så lägg dem inte alltför sent på dagen.

Bastu och kägelbana

Sjöbastun och kägelbanan står till ert förfogande t.ex. kvällstid.