Rockelstad Slott - Gå till startsidan
Spännande och omfattande historiaKonferens och KickoffBröllop med övernattningFestlokaler och uppläggWeekend och WeekendpaketHyra hus för ert arrangemangPriser och alternativHerrgården och StalletKontaktuppgifter och vägbeskrivning
    

Slottsweekend för par eller familjer

Helgerna är den mest populära tiden att åka ut på landet. Vårt huvuderbjudande är dock inte samma typ av weekendpaket som renodlade hotell/restauranger erbjuder.

Hos oss är det vanligaste att man själv samlar sina vänner eller släktingar och hyr ett helt hus över helgen. Med vår hjälp kan man sedan bestämma sig för hur man vill göra med mat och andra delar. Vi kan ofta förmedla kontakt med personer och företag i vår närhet för att uppnå önskad balans mellan egenhushåll och service.

Ett flertal sällskap har som tradition att komma ut till Rockelstad på detta sätt om inte varje år så åtminståne vartannat.

Några helger per år under vintersäsongen (nov-apr) brukar vi ordna renodlade weekend-paket på klassiskt manér där man som enskild person/ par kan boka ett rum och där vi står för måltider med helpension. Om det inte finns några datum för detta utlagt här så hör av er till oss för att se när nästa sådan helg infaller.

 
Kort om slottet
Flygbilder
Sviter i slottet
Husöversikt
Sovrumsguiden
Vägbeskrivning
 
English version In English please
Är ert datum ledigt ?
Kolla lediga datum här
 
 
Rockelstad Slott > Weekend och weekendpaket
640 34 Sparreholm.    Tel: 0157 - 32010.    E-Post: kontakt@rockelstad.se    Sitemap    Last update: 2009-01-07

Rockelstad är certifierade av Krav    Valid HTML 4.01 Transitional