Bildreportage

Bildreportage är ett kul sätt att följa ett arrangemang.


Nu har vi ny hemsida, och tänkte börja med ett nytt högupplöst reportage om våra omgivningar och slottsparken. Själva slottet och de andra husen hittar du på hemsidans övriga rubriker.

Reportagen nedan kommer från den tidigare hemsidan (före 2020) och mycket ser annorlunda ut idag (oftast bättre). Bildkvaliten är också lägre på dessa reportage. 
I april 2013 hade vi medeltidslajv i slottsparken. Runt 120 personer besökte oss från både Sverige och utlandet utklädda som man tror medeltidsmänniskan klädde sig. Handsydda kläder och attiraljer.
Vi fick uppdraget att genomföra Tidsams årliga kickoff här på Rockelstad i Januari. Tidsam är Sveriges största leverantör av tidskrifter till ca 8000 återförsäljare. Egentligen började det med att ledningsgruppen kom hit ett par månader tidigare för att se om det var lämpligt att senare ha kickoffen här.
Vi fick äran att vara värd för Holmens julbord med de sörmländska skogsentreprenörerna. Holmen är ett stort företag där en viktig del består av att få fram timmer, massaved och flis till sågar, massa- och pappersbruk.
En av de tillfällen vi själva tycker parken är som vackrast är när löven på träden får höstens färgskala.
Två reklambyråer från Stockholm (Ogilvy och Grey) håller på och gifta sig med varandra. Giftemålet firas med en kick off här på Rockelstad.