Rockelstad Slott - Gå till startsidan
Spännande och omfattande historiaKonferens och KickoffBröllop med övernattningFestlokaler och uppläggWeekend och WeekendpaketHyra hus för ert arrangemangPriser och alternativHerrgården och StalletKontaktuppgifter och vägbeskrivning
    

Transport från Kyrkan till Slottet efter vigseln

Häst och vagn kan finnas i närheten. Vilka entreprenörer som erbjuder detta behöver vi kolla upp inför varje tillfälle. Det väcker dock uppmärksamhet och är ett fint sett att lugna sig med en tur i vacker omgivning medans era gäster gör sig redo att ta emot er.

Häst och vagn från kyrkan

Resan med Häst och Vagn

Spänningen inför bröllopet har lagt sig och alla gäster är glada och vill dela glädjen med er efter vigseln. Många kramar och ris har regnat över er och efter all uppståndelse så är lite tid på tu man hand i romantikens tecken med häst och vagn en unik upplevelse.

Ni sitter i vagnen och hör hästhovarna klapprar rytmiskt, lugnet kommer över er och ni får en stund för er själva med möjlighet till en skål innan festen tar vid med alla som delar denna dag med er.

Ankomst till slottet med Häst och vagn

Sträcka från kyrkan

Avståndet från Helgesta kyrka till Rockelstad är ca 5,5 km, resan med häst och vagn tar ca 35 - 45 minuter. Vid regn har vissa vagnar en suflett att fälla upp (kusken blir lite blöt). Vid kyla används ofta pälsar så det är ett hyggligt vädersäkert transportsätt.

Rockelstad Stallanläggning med körekipage

Veteranbil eller Sportbil

Det finns en bilförmedling på nätet som heter Bilförmedlingen BFM. De kan förmedla gamla veteranbilar eller häftiga sportbilar i olika områden. Sök gärna på olika orter i Sörmland och se vad som kan förmedlas för tillfället. Här bil bilden visas en öppen T-ford från 1923.

Veteranbil eller Sportbil. Bilförmedlingen BFM


 

Vigsel i kyrkan / parken
Bröllopsmatsal (middagslokal)
Festlokal Bröllop (danslokalen)
Transport från kyrkan
Brudskål och mottagning
Bröllopsmiddag mat & egen dryck
Bröllopssvit
Sovrumsguiden
Fakta för bröllop
Pris för bröllopsfest
Bröllopslänkar och bröllopshemsidor
Intresseanmälan för bröllop


Tillbaka
 
English version In English please
 
 
Rockelstad Slott > Bröllop > Transport från kyrkan
649 91 Sparreholm.    Tel: 0157 - 32010.    E-Post: kontakt@rockelstad.se    Sitemap    Last update: 2019-08-02

Rockelstad är certifierade av Krav